Wij denken aan jouw borstgezondheid!

MammaHealth is een onderzoekskliniek in Den Haag. Wij bieden vrouwen de mogelijkheid om op een veilige, pijnloze en vrouwvriendelijke manier de gezondheid van de borsten te bepalen.

MammaHealth is er al voor vrouwen vanaf 18 jaar.


Is borstgezondheid belangrijk voor jou?

MammaHealth

MammaHealth is een onderzoekskliniek gevestigd in Den Haag. Wij bieden vrouwen een veilige en pijnloze manier om de gezondheid van de borsten te bepalen.

MammaHealth (letterlijk ‘borstgezondheid’) is er voor vrouwen vanaf 18 jaar, die de controle over hun gezondheid in eigen hand willen houden.

Borstgezondheid controle

Wil je de gezondheid van jouw borsten weten of heb je zorgen over jouw borstklierweefsel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met behulp van thermografie meten wij de temperatuurverschillen in het borstklierweefsel, waardoor wij vroegtijdig eventuele afwijkingen kunnen opsporen. Je wordt bij ons op een snelle, vriendelijke en vakkundige manier geholpen.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Op vrijdagochtend en zaterdagochtend kan je bij ons terecht voor een afspraak. 

Je kan snel terecht, zodat je niet lang in spanning hoeft te zitten.

 


"Veilig, vrouwvriendelijk en pijnloos onderzoek naar borstgezondheid"


Thermografie

 

Thermografie
Ontvangst en introductie

Een volledige borstgezondheidscan

Na afloop een heerlijk drankje

Eindevaluatie samen met de arts

De onderzoeksresultaten mee naar huis

 

Prijs €195

Maak een afspraakOver Thermografie

Wil je de gezondheid van jouw borsten weten of heb je zorgen over jouw borstklierweefsel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van thermografie meten wij de temperatuurverschillen in het borstklierweefsel, waardoor wij vroegtijdig eventuele afwijkingen kunnen opsporen. Je wordt bij ons op een snelle, vriendelijke en vakkundige manier geholpen.

borst thermografie

Ervaringen

"Ik ben heel erg onder de indruk en wilde jullie dit laten weten om de perfecte werking van jullie systeem te bevestigen!"
Lees meer >>

"Jullie zijn toppers en ik ben enorm trots op jullie manier van werken. Ik span mij sindsdien in voor jullie naamsbekendheid." 
Lees meer >>

"Kon zeer snel terecht, goed bereikbaar en deskundige medewerkers. Ik beveel MammaHealth iedereen aan!" 
Lees meer >>

"Ik ging weer blij naar huis en over een jaar nogmaals een controle. Wat een fantastisch methode! Ik kan het dan ook iedere vrouw aanraden" 
Lees meer >>