Ervaringen van onze cliënten

Op deze pagina schrijven cliënten van MammaHealth, geheel vrijwillig, hun ervaringen ten aanzien van de benadering, het onderzoek, de begeleiding en het team.

 

Miriam - 39 jaar

Waarom ik naar MammaHealth ben gegaan? Om mij heen kregen 2 vriendinnen een slecht bericht over hun borsten.Dat heeft mij getriggerd om op internet te gaan zoeken. Ik kwam terecht bij MammaHealth, daar heb ik een afspraak gemaakt. Na het onderzoek kreeg ik een geruststellende uitslag. Mijn borsten zijn gezond.

Lees meer »

Yvonne - 52 jaar

Vanmorgen naar de Mammakliniek in Den Haag. Ik had de afspraak gemaakt omdat ik wat klachten had in de linkerborst. De ontvangst was erg prettig en na een half uurtje acclimatiseren werd ik naar binnengeroepen voor de foto's. Dit gebeurde op een uiterst vriendelijke manier. Na het maken van de foto's mocht ik direkt door naar de vrouwelijke dokter die zelf ook de borsten nog wilde toucheren. Een uiterst warme en vriendelijke dame. Voor de uitslag mocht ik meekijken op de computer en alles werd duidelijk uitgelegd. De pijn kwam van een eerdere verwijdering van een kiste dat wat littekenweefsel heeft achtergelaten. Mijn vermoeden werd bevestigd. Ik ging weer blij naar huis en over een jaar nogmaals een controle. Wat een fantastische methode!!! Ik kan het dan ook iedere vrouw aanraden. Veel dank Carla en team!!!

Lees meer »

Amy - 27 jaar

Vanmorgen uiterst vriendelijk ontvangen en begeleid door het onderzoeksteam. Naar aanleiding van erfelijkheidsonderzoek advies gekregen om elk jaar mammografie te laten maken. Jaarlijks straling door de borsten staat mij tegen en daarom gekozen voor thermografie.

Lees meer »

Caroline - 35 jaar

Met dank die buiten woorden gaat.... voor het in Nederland aanbieden van deze diagnostische techniek; het staande houden van dit vriendelijke centrum; jullie brede en open-minded kennis, zodat vele kennispoorten en -ogen open gaan; jullie vriendelijke toon tijdens het werk; jullie focus op antwoorden die ik kan toetsen aan diagnostische en empirisch verkregen informatie; de rust en kalmte die daaruit voortkomen; jullie vermogen, ondanks het geploeter voor deze nieuwe wegen, een warme vrouw te blijven wat mij gehele welbevinden enorm goed gedaan heeft.

Lees meer »

Petra - 63 jaar

Ik was afgelopen jaar (eind juli) voor onderzoek bij MammaHealth en helaas moest ik naar aanleiding van de uitslag (Borstkanker) een heel traject van chemokuur, operatie en op dit moment bestralingen ingaan. 

Lees meer »